header.jpg header0.jpg header1.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg header5.jpg

Nieuwsbericht

Nieuwsbericht AWARD meeting  
Vacature

AWARD meeting Van der Weerd - Dostal Wegenbouw BV.


Op 8 mei was de feestelijke ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen Rijkswaterstaat en de combinatie Van der Weerd Grafhorst - Dostal Wegenbouw B.V. Het betreft een meerjarig onderhoudscontract aan de rijkswegen in Oost-Nederland. De samenwerking wordt aangegaan voor ten minste 3 jaar, met een verlengingsmogelijkheid van twee keer 1 jaar. Met deze bijeenkomst is de onderbouwingsfase afgerond. Op 19 mei start de uitvoering.

Tijdens de Award-meeting blikte de aannemerscombinatie terug op de afgelopen periode, en werd stilgestaan bij de KPI’s en de belangrijkste risico’s. Verder werd het Risicogestuurd Informatie Model toegelicht. Rijkswaterstaat is erg enthousiast over dit oms, waarin alle werkzaamheden, risico’s, klachten, maatregelen en bijzonderheden in het werkgebied worden opgenomen en bijgehouden. Henk van Lith gaf in zijn opening aan veel vertrouwen te hebben in de samenwerking, zowel als combinatie als met Rijkswaterstaat. Om de zaak wat lucht te geven, mocht het publiek meedoen aan een quiz, waarin op een speelse manier gevraagd werd hoe men de samenwerking ervaren heeft de afgelopen tijd. Opvallend veel mensen vonden de samenwerking goed en beoordeelden de uitkomst van de onderbouwingsfase met ‘boven verwachting’. Dit was ook te merken aan de sfeer op deze zonnige dag.
Herman Reinten en Henk Jan van der Weerd ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst namens Dostal en Van der Weerd samen met Teun Ruijters (Portfoliomanager van Rijkswaterstaat). Na het fotomoment hief Henk van Lith het glas op een mooie samenwerking. De machines staan klaar, alle posities zijn vervuld en iedereen is ingewerkt: het wordt een mooie start.

Nieuwsbericht

van der Weerd Grafhorst B.V.

Aannemingsbedrijf van GWW, Groenvoorziening en Beplantingen

Grafhorsterweg 26 | 8277 AA Grafhorst

tel. 038-3326188 | email info@vanderweerdgrafhorst.nl

Copyright © 2018. Alle rechten voorbehouden.